söndag 22 maj 2011

Tack för att dessa serier INTE blir verklighet

Jag har skrivit om några kommande serier i höst, vill ni se mer kompletta listor med trailers och info, kolla in de olika amerikanska nätverken.

Men intressant kan det också vara att se vilka som INTE kommer att gå på tv! Kända skådisar, kända manusskribenter - vad hjälper det:

- Wonder Woman (NBC)
Har jag skrivit mycket om tidigare. Var nästan dömd på förhand då både manus och bilder på kostymen läckte ut, för att bli totalsågade.

The Awakening (The CW)
En ny zombieserie. Det är trots allt rätt svårt att variera handlingen när folk blir till zombies, och det finns knappast plats för två zombieserier samtidigt, och Walking Dead går ju riktigt bra.

- Lovelives (NBC)
Bu! Det här tycker jag var synd. Jag har skrivit om Lovelifes innan också, efter som Ryan Hansen (Dick i Veronica Mars) spelar litteraturprofessor. Det är var en komedi som handlade om ett par och deras vänner...typ...rätt slätstruken story man hört hundra gånger förut, och jag antar det var därför det inte blev något av. Men synd på rara Ryan-ärter.

Heavenly (The CW)
Den här läste jag om förut och tyckte då också att det lät förjävla dumt - alltså lyssna på det här, intrigen är: kvinnlig advokat och fd ängel jobbar ihop på an advokatbyrå. Hon räddar deras liv - han räddar deras själar. What?! Tur den inte blev av.

A Mann's World (NBC)
Även den här har jag skrivit om förut, skeptiskt ("Men snark" hade jag tydligen skrivit om handlingen...). Don Johnson spelar sexig straight frisör i Beverly Hills, och kämpar för att vara ung och snygg i en ytlig värld. Drama. Blä. Tur den inte blev av.

Det här var några av de mest omtalade piloterna som inte kommer bli mer än just det. Så har ju en hel del serier lagts ner också - bla No ordinary family, V, The Event, Hellcats, Criminal Minds:Suspect Behavior. Alla dessa har jag försökt se - ingen har jag orkat se klart på. Helt rätt. V var delvis okej för en regnig söndag, The Event var lite spännande de första avsnitten, CM var så oorginellt att jag bara såg ett enda avsnitt, Hellcats var helt hjärndött, No ordinary family gjorde ett bra försök men var för tråkigt och inte heller det originellt. Ge Julie Benz en ny serie!

2 kommentarer:

 1. Din önskan är uppfylld! Julie Benz nya serie: A Gifted Man.

  http://www.cinemablend.com/television/CBS-2011-Fall-TV-Premiere-Gifted-Man-32137.html

  SvaraRadera
 2. Aha!!
  Tack! Och inte nog med det - ser att Jennifer Ehle ska spela den där döda frun. Det är ju Lizzy i världens bästa BBC-Stolthet och fördom. Och tänka att önskningar kan uppfyllas bara så där!!
  Att det går så lätt.
  Då önskar jag även att dessa får nya bra roller:

  Jason Dohring (Logan i Veronica Mars)
  Jack Davenport (This life innan han fick Pirates of the Caribbean-rollen)
  Sarah Hagan (tönt-Millie i Freaks and geeks)
  Charlie Hunnam (Undeclared, Queer as folk)

  Tack!

  SvaraRadera