fredag 2 september 2011

18 september är Downton Abbey säsong 2 tillbaka

Oboy oboy. 18 september. DET ÄR JU SNART! Hur snabbt spelade de in andra säsongen egentligen?! 8 underbara episoder, och en julspecial (som jag ärligt inte fått klarhet i om den ingår i de 8 eller inte). Om någon galning därute missat att se serien, så gör det. Kolla på den här trailern, får ni inte gåshud så...ja jag fick gåshud i alla fall.Här skriver jag om handlingen i säsong 2.

Och ett sista stort HURRA för Maggie Smith - fy vad tråkig film- och tvvärlden skulle vara utan henne! Hon verkar ha så rackarns kul i alla sina roller också. Stor beundran till dig Maggie!!

0,29 in. "What is a weekend?!"(Bonus: redige, romantiske, rättskaffens kusin Matthew.)

4 kommentarer:

 1. Älskade första säsongen! På vilken kanal kommer säsong två?

  SvaraRadera
 2. Hej! Den kommer börja gå på SVT med start 29 oktober! Om du inte kan vänta tills dess går den på brittiska kanalen ITV1, med start som sagt var 18 september.

  Hurra!

  SvaraRadera
 3. Hösten är räddad Downton Abbey är snart tillbaka.
  Jag är inte förtjust i TV-serier, men denna var något speciell - jag fullständigt älskade den

  Har du sett Från Lake Rise till Candleford?
  också en bra serie från samma tidsanda

  SvaraRadera
 4. Åh den har gått på SVT eller hur, Från Lark Rise till Candleford? Jag har blivit tokrekommenderat den, men den fanns inte kvar på Play och så bara försvann den ur mitt medvetande...Men vad härligt om du som älskar Downton gillar den också - då MÅSTE den ju vara något för mig!

  SvaraRadera