fredag 13 maj 2011

De här ska vara med i ANTM All Stars


Yessssss kanon-Thunmans tv-blogg har listat alla deltagarna i America's next top model All Stars så jag slipper! Läs den.

Jag gjorde ju en önskelista här, och flera av mina önskningar blev besannade!

Nämligen dessa:
Dockögda lite märkliga Allison (heja heja heja heja, hon MÅSTE vinna)
Transsexuella Isis
Knäppa gå-i-vuxenblöja-Lisa D'Amato

Jag hoppades ju (förutom Elyse) på Robin från cycle 1, istället blev det lika kristna Shannon. (Som jag minns var så kär i en manlig fotomodell som sa att hans bästa bok var BIBELN - ja se där en orsak att gilla någon som inte kunde vara längre bort från mig själv.)

Asjobbiga ställa till med bråk-brudar, som gestikulerar på det där Jerry Springer-sättet med armarna som bara trashiga amerikaner gör, är det gott om : Angelea (neeeej...), Bianca, Camille. Shit de tre i samma hus...aaaargh.

Som Anna även påpekar i sitt inlägg, kan det bli rättvist? Det har ju gått så lång tid att vissa blivit för gamla för medellbranschen? Men det ska bli kul att se ändå. OM det kan hålla ner husbråken.

3 kommentarer:

 1. Aw, vad rart skrivet av dig <3 Jag hade också jättejättegärna sett Robin. Men Jade? *rys* Såg du att någon svarade varför hon inte kommit med? Tydligen nån kontraktsfråga.

  SvaraRadera
 2. Ja Jade var ju FÖRFÄRLIG, vilken galet irriterande människa MEN spännande att ha med igen tycker jag. Eller så är jag tacksam för att någon som pratar om sig själv i tredje person inte är med. Eller hennes crazy ödmjukhet efter att hon blivit uppläxad.

  Jag fattar inte det här med kontraktet? Det är väl inte som att Jade har värsta karriären?!

  SvaraRadera
 3. Jag tror inte det Jades eget kontrakt det handlar om utan att Jade inte vill gå med på det kontrakt ANTM satt upp. Tror jag alltså. Skulle vara så Jade om det var så.

  SvaraRadera