torsdag 28 april 2011

America's next top model All Stars - de här vill jag se igen!


En All Star-version ska komma i höst av America's next top model! Här är 10 tidigare deltagare som jag vill ska komma tillbaka:

Elyse Sewell - säsong 1
Kom trea. Hon är verkligen otroligt cool och smart - den enda egentligen som man känt var en riktig person (poserar ovan med ormen). Jag följde länge hennes extremt roliga blogg hon skrev medan hon modellade i Asien. Tyvärr är nog chansen för att hon ska komma tillbaka lika med noll.

Robin Manning - säsong 1
Ni minns väl bråken mellan ateist-Elyse och extremt södern-kristna Robin! Robin läste trevligt högt ur bibeln för Elyse och var överhuvudtaget en irriterande person som jag gärna ser igen.Shandi Sullivan - säsong 2
Jag är oerhört svag för nördarna som som plötsligt blir supersnygga och coola, och Shandi var verkligen en mager glasögonorm som kom...trea tror jag. Är just nu dj i New York!

Tiffany Richardson - Säsong 4
Kommer knappt ihåg henne, men my GOD vem har glömt Tyras vansinnesutbrott när Tiffany inte sörjde sin utröstning ordentligt?!?!
Lisa D'Amato - säsong 5


Ja alltså hon var ju knäppskallen. Kommer ni ihåg henne?! Hon gick omkring med en blöja har jag för mig vid ett tillfälle. Alla säsonger behöver en weirdo.

Kim Stolz - säsong 5
Hejade på denna söta flata som under fylleslag hånglade med en av heterotjejerna.

Jade Cole - säsong 6
Inte bara talade hon om sig själv i tredje person, hon var även en fantastisk personlighet som man antingen hatade eller älskade som man brukar säga, men man kan gott säga att de andra tjejerna i huset enbart hatade henne. Kom tillbaka Jade!!

Anchal Joseph - säsong 7
Bara för att hon dejtar Jim Carrey.

Isis King - säsong 11
Kvinnan som varit man! Åkte ut efter bikinishoot där Isis var så orolig för att snorren skulle synas att bilderna blev dåliga. Ge henne ny chans!

Allison Harvard - säsong 12
Ack vad jag hejade på denna söta lilla knäppis (till vänster), som de andra tyckte var "konstig". Dvs lite tillbakadragen. En gång sa hon försynt till Tyra "You're so pretty...", det tyckte jag var himla rart!

Jag märker att jag har missat de värsta gangstabrudarna, men jag tycker oftast de bara är så otroligt jobbiga med sina freakiga utrott om att folk bara disrespectar dem och de ska sluta med att disrespecta för annars så...

I höst får vi se vilka som kommer tillbaka alltså!

2 kommentarer: