onsdag 5 september 2012

Recap: ANTM College Edition, ep 1, del 2

....och vi är tillbaka. Första delen av denna recap hittar du här.

Vi lämnade tjejerna skrikandes när Tyra kom ut. Pang på bara, nu är det walk off mot varandra och fotografering. -Keep on textning! Ropar Tyra och vi får se en klippbild med en hand som sms:ar. Ja, hörni, vad tröttsamt det kommer bli om det ska tjatas så mycket om att tittarna ska få delta i tävlingen. Tjejerna börjar gå, en sms:ande person zoomas in och det kommer upp grafik under Victoria om att någon "Rob" tycker hon är snygg och går bra.

 Så. Tröttsamt. Skiter i att Daniel-213 tycker att någon har god potential att bli toppmodell.

 Jag fattar inte varför tittare och personer på plats ska tycka till. Varför har vi proffsjurys? Jag vill inte veta vad Rob tycker om Victorias kropp. Jag är jäkligt ointresserad av att twittra upp vem som är min favorit. Känns bara som ett billigt knep en kass PR-byrå har kommit på för att blåsa lite liv i ANTM som haft usla tittarsiffror.

I alla fall, tjejerna går i sina uppslitsade och sönderklippta tischor (som de tar av sig sedan) och småsmåsmå bikiniunderdelar - det kan inte vara en totalt oväntad utmaning, det måste varit vaxade som tusan för att bära upp de där små trådarna utan hår som sticker ut.

Detta får mig att tänka på en tidig säsong av ANTM, kanske tom den första, när det inte var så satans glammigt, utan de bodde i små modellägenheter och det kom in stabila tanter och underlivsvaxade de små brudarna. Nu är det tydligen helt vedertaget.

Tjejpar efter tjejpar. De där tröttsamma kommentarerna från sms:ande (fejk?) personer som ska tycka till.

Någon fastnar i minnet - Destiny "som varje morgon vaknar upp arg". Annars är det mycket trötta klyschor från tjejerna som är uppvuxna med serien och vet att det förväntas av dem att säga vissa saker "jag kommer vinna. Ge mig bara segern". Eller "Akta er så mina klor inte kommer ut". Suck.

- Fortsätt sms:a!! Tjat-Tyra ger inte upp och samma konstiga närgångna (?) klippbildpå hand med mobil dyker upp.

Johnny som är fotograf/stylist/creative nånting nånting kommenterar, men han läspar så man blir galen: - We are looking for thhhhhssomeone who thhhhstands out!", inte på ett gulligt utan drygt sätt.

Tyras upphetsade röst hörs som voice over: "The top 30 girls were posted online!...:" jaha tydligen lades bilderna upp på fejan och folk fick kommentera dem. Usch.  Tjejerna får tjata "det här har aldrig gjorts förut". "Det är groundbreaking".

Superkul att läsa alla snälla kommentarer va?

Härligt att ordet "groundbreaking" används i sammanhanget att folk får kommentera tjejers utseende online, för DET har ju aldrig gjorts förr. Folk är ju skittaskiga så klart. Gillar INTE detta moment.

Intervjudags! Får ett OMG-moment när första tjejens pappa visade sig vara snyggot (namn glömt) i Dynastin! Mamma miss Australia. Det tycker tjejen är viktigare. Inte jag.
Johnny creative-whatever säger att han gillade tjejen igår, inte idag. Tyra FLYGER upp och skriker att hon behöver en makeover! Hon rullar upp stackars tjejens redan korta tajta klänning så röven nästan trillar ut, drar ner klänningsaxlarn och sedan blir Tyra riktigt kreativ och häller ett glas vatten över tjejens huvud.
Alla kanske inte tyckte att det blev en fantastisk skillnad till det bättre, men vad fan skulle de våga säga när TyTy gjort sitt.

Så fortsätter TJAAAAT om att folk kan rösta. Disney-älskande Brittany och Laura får skypa med sina familjer och uppmana att rösta på dem.

Destiny igen! Hon är hemlös, herregud hemskt liv, "did you have to dumpster dive sometimes?" säger Tyra med sin med sin mest medkännande röst men ordvalet Tyra?!

Ivory kommer in. Hon verkar galen med vansinnig röst och drar ut en lösgom med tillhörande tand. Hon pluggar psykologi. Hjälp.
Inte en chans att knas-Ivory kommer in.
Briana har gjort en egen Pot Ledum-låt (ni minns väl den säsongen?!) och sjunger den med tillhörande dans som avslutas med den där dansrörelsen då armen hänger som om den var bruten. Nej. Bara...nej.

Knascollaget börjar, ni vet lite rolig musik och bananastjejer som spexar och säger konstiga saker. Ingen av dessa tjejer brukar få vara kvar.

Victoria får kommentera in i kameran vad en taskig tjej sagt om hennes "fula armar" och "tråkiga ansikte" och håller till börjarn ett ganska bra tal men råkar avsluta med "så om du inte gillar mitt ansikte så är du...RASIST". Snap.

Jättekonstig tjej pratar bara om sig själv i kattmetaforer.

Ny tjej. Tårar. "Jag blev retad när jag var liten" - Tyra läser upp taskig kommentar och juryn säger taskiga saker.
Ny tjej. Tårar. Farmor dog tre veckor sedan. "Det känns om att jag är här pga henne" (Fan trot.).
Ny tjej gråter! Har dålig kontakt med pappa.
Ny tjej. Har varit utsatt för övergrepp - jedrar vad researchen gått in för tragiska öden.

Så räknas det upp vilka som kom in. Inga överraskningar - knäppskallarna med lösgom eller som härmade katter eller gjorde bruten-arm-dans kom inte in.
Jag hejar på Jessie, Leila eller knäpp-Victoria. Den där Kristin verkar farlig.

Min favorit. Hon har en normastor stjärt som jag lovar er att det kommer tjatas om för det gjorde det under hela avsnittet. Go Jessie!

2 kommentarer:

  1. HAHA!! Älskar denna recap! Och AVSKYR att dom plockat bort Mr och Miss Jay (Nigel gör mig verkligen ingenting). Avskyr även Kelly Cutrone eftersom hon är fruktansvärt elak. Och om du sett ep2 så spårar det ju ur ännu mer iom att fansen (såklart) gillar Gossip Girl-aktiga Kristin (VARFÖR ska fansen få vara med??) och Victoria visar sig ha en ännu knäppare relation till sin mamma. Ser redan fram emot nästa recap!!

    SvaraRadera
  2. Ja VARFÖR ska fansen vara med. GUD så tråkigt det är med trista taskmörtar runt om i landet.
    Roligt att du gillar recapsen! Blir säkert fler, fast kan inte göra dem för varje avsnitt för då blir det som en hel ANTM-blogg som ingen vill läsa..:)

    SvaraRadera