måndag 23 juli 2012

Downton Abbey - FREE BATES!

Visst älskar man skådisar med humor. Därför unnar man ju bara ännu mer Hugh Bonneville hans Emmynominering för lord Grantham i Downton Abbey när han gjorde något så kul under en paneldiskussion med seriens medarbetare som att slita upp skjortan och visa en t-shirt med trycket:


Bates spelas av Brendan Coyle, och verkar även han vara en lustigkurre - han avslöjade att han gjort det där nättestet för att se vilken karaktär han var i Downton Abbey, och blev mäkta nöjd över att han blev lady Mary. Hans motspelare Joanne Froggatt (Anna) avslöjade också att man var mitt inne i en inspelning då Brendan Coyle fick beskedet om sin Emmynominering - och att han i alla scener man spelade in efter det kan lägga märke till hans röda öron. Guuu-lligt! Downton Abbey-producenterna och skådisarna kan skratta hela vägen till Emmygalan, då man har hela 16 nomineringar.
Det hintas om vad som ska hända i säsong 3, men det är ett jäkla locket på - förutom vad vi redan vet, att Shirley MacLaine ska spela lady Granthams amerikanska mamma.

Just det - om DU vill göra Downtontestet hittar du det här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar