tisdag 15 maj 2012

"The Mindy Project" - ny serie från Fox

Nu börjar det droppa in fler och fler trailers för serier som ska komma, och jag tänkte lite allt eftersom lägga upp de jag tycker verkar vara intressanta här på bloggen. 

Först ut är en serie från Fox.

Mindy Kaling verkar sjukt schysst och begåvad - har du sett amerikanska The Office känner du igen henne som Kelly Kapoor. Vad folk kanske inte vet är att hon även skrivit 21 avsnitt av The Office och både producerat och regisserat samma serie. När hon började skriva för The Office var hon bara 24 år - yngst, och enda kvinnan i ett gäng på 8 pers. Hon har blivit Emmy-nominerad för ett av avsnitten. Nu har hon pitchat och sålt en serie till FOX - först hette den "It's messy" - nu "The Mindy Project".

Ärligt talat - handlingen låter sådär - en Bridget Jones-liknande doktor som försöker få ihop det professionellt och privat (läs: hitta en kille hitta en kille hitta en kille).

Men nu håller jag tummarna för Mindy. Och trailern verkar kanske lite kul ändå? Fast klyschig. Håll ögonen öppna för hennes gamla Office-kollega Ed Helms (även Baksmällan-filmerna).


Premiär i höst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar