torsdag 24 maj 2012

Första bilden på Michonne i The Walking Dead


För länge sedan klagade jag över bristen på bra kvinnliga karaktärer (som typ inte tvättar eller behöver bli räddade av män hela tiden) i Walking Dead, men skrev även om ryktena om att en viss Michonne skulle dyka upp i säsong 2. Det gjorde hon också, i sista avsnittet under ett par sekunder - men bara de sekundrarna visade ju hur tuff hon var. Vi tittar:


Yey! I mitt förra inlägg om Michonne (som du läser här) skriver jag så här om henne:

Hennes karaktär från serien är att hon är en riktigt slagskämpe, hennes vapen är det japanska svärdet katana. Hon är en fd advokat från Atlanta, och har även en del fäktningskunskaper. Och det här är spännande - hon har med sig två zombies! Hennes pojkvän och hennes bror - båda två fängslade, samt saknar armar (!) och käkar (!!Eww). Michonne upptäcker att de efter ett tag slutar försöka attackera henne, och risken för att andra zombies ska attackera henne minskar. Zombies som husdjur alltså, en trygghetsförsäkring. 


Det spekulerades i vem som skulle spela henne - Rutina Wesley (True Blood) och Tangi Miller (Felicity) var två namn som kom upp. Men valet föll på Danai Gurira (Treme).
Här är första bilden på Michonne från Walking Dead säsong 3:

Ohh. Så jävla hård!
Säsong 3 (16 ep) av Walking Dead börjar sändas i oktober 2012.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar