måndag 12 mars 2012

De officiella spoilerreglerna!

Jag försöker att inte spoila här på bloggen, fast det är svårt. Efter att ha sett den här filmen ska jag anstränga mig ännu mer och f.ö. TACK TWITTER FÖR ATT NI SPOILADE REVENGE, TOP CHEF MED FLERA.


2 kommentarer:

  1. så lägligt. brukar lyckas undvika spoilers, men just idag så kommenterade någon under seriedrottningens inlägg om vampire diaries precis vad som hände i gårdagens desperate housewives. blev ganska irriterad. har dock medvetet spoilat två saker för mig själv. det första är huruvida bubbs i the wire skulle dö eller inte (var väldigt emotionellt engagerad i hans öde och klarade inte av att leva i ovisshet). och så det andra. när jag såg första avsnittet av lost så googlade jag om den stackars hunden skulle bli uppäten, haha. det hade varit en dealbreaker för mig. har dock inte sett klart varken the wire eller lost än.

    SvaraRadera
  2. Hahahaha!

    När man inte hunnit se sista avsnitten i en serien man verkligen gillar är man ju nervös hela tiden (fast man är så nyfiiiiiiiken), som sista i Homeland. Och folk skrev så här på twitter "OMG Homeland" och "Sjuuuuukt spännande, sista Homeland" och man bara veeeeet att snart försäger sig någon.

    Fast jobbigt när man vill diskutera något. SOm slutet av The Killing som orsakade en sådan uppståndelse...eller senaste Dexter...

    SvaraRadera