onsdag 1 februari 2012

Top Tornerspelsryttare

Okej att jag älskar Ivanhoe, men jösses vilken enformig realityserie (?tror jag):Ni får en gissning om man ser röken av en kvinna. Full Metal Jousting går på amerikanska History Channel. Tips via Fjärrkontrollen

2 kommentarer:

 1. Alltså väntar spänt på att du ska blogga om Alcatraz!!! Som extremt Lost-fan blev man ju så besviken! Jag och min kille sa att när man såg Lost hade man alltid känslan av att man var steget efter manusförfattarna och det var bara så SMART jämt. I Alcatraz ropar vi hela tiden "det är säkert han den unge" "jag lovar att han var fånge och inte vakt" "nu kommer hon bli skjuten när hon drar från gardinen och han kommer sitta på andra sidan gatan". Förlåt för spoilers om du ej sett men sådär har det låtitt HELA TIDEN. Är det bara vi som känner såhär???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha!
   Jag ska snart skriva om Alcatraz. Jag har faktiskt bara sett halva första avsnittet då jag tyckte det var så himla trist...och förutsägbart som du säger. Trots Sam Neill! Men jag ska ge den chansen, se klart första samt se andra så får vi se...Men du har rätt, inga Lost-känslor direkt!

   Radera