söndag 29 januari 2012

Se mig babbla om tv-serier i TV-Krönikan

Vi som är med. Minus programledare Paul. Ok, jag och Julia ser ut som två tanter som ska vara med i ett trevligt caféprogram och laga cupcakes.
Jag är panelperson i ett nytt program på en ny kanal som heter TV ComHem.

Programmet heter TV-Krönikan och om ni håller lite för öronen under tiden ett rätt cheesy saxofon-goes-wild-intro spelas så kan ni se mig och tre andra prata lite tjattrigt men entusiastiskt om tv-serier. Programmet ska gå en gång i veckan på lite suspekta tider så säkrast är att kolla på You Tube.

I det här första programmet pratar vi bland annat Extreme Couponing (totalt bananas program) Revenge, Once upon a time och Grimm, Biggest Loser, och hm nåt mer tror jag.

Trivia 1: David som är med skulle ge mig en öl om jag kunde få in prat om ostbågarna i skålen på bordet naturligt in i samtalet. (Jag antog utmaningen även i program 2).

Trivia 2: Min röda klänning var så tajt att allt mitt hull trängde ut mellan knapparna. Som ett problem. Men plötsligt kom någon som också tydligen tyckte det var ett problem och gav mig säkerhetsnålar.

Om ni tycker det låter kul ( inte det med hullet alltså, utan att kolla på program om tv-serier) så kan ni se programmet här!

Tipsa gärna om det är något ni vill att jag ska ta upp!

2 kommentarer:

  1. DU kan få två ostbågurtar uppkörda i varje näsborre.

    Kan det vara våra händer käckt placerade i midjan som gör cupcake-God Kväll-känslan?

    SvaraRadera