torsdag 5 januari 2012

Project Runway All Stars i kväll

Ikväll (amerikansk tid) kommer första avsnittet av Project Runway All Stars.

Är det bara jag eller börjar konceptet bli lite urvattnat? Jag älskar fortfarande PR, men jag har knappt respekt för domarnas smak (se här vad jag skrev om avsnittet där de gjorde kläder till Nina Garcia), och fulklippningen är ibland otroligt krystad för att folk ska framstå som skurkar (Hej stackars Gretchen). Och de bästa avsnitten är alltid när de ska göra kläder av typ djuraffärsinredning eller tidningspapper eller bildelar, dvs mer OppfinnarJocke än designer.

Det blir jämt så himla plojigt när programmet ska överträffa sig självt i All Stars-versionerna, i PR All Stars ska tex MISS PIGGY vara medverkande - som gästdomare? Eller ska någon bli utröstad för att de inte gjorde tillräckligt snygga kläder åt Miss Piggy?!

Vilka kommer man ihåg i All Stars då? (Inte Kara Janx, vem var hon?!)

Vi har ju Elisa Jimenez förstås, crazyt som märkte tyg med spottmärke. Vi har Mondo, som kom tvåa förförra säsongen där bad guy-hatad-av-hela-världen-Gretchen vann. Rami, med sina eviga grekisk-gudinne-svepningar. Austin Scarlett, som ju med Santino fått eget program. Kenley Collins, som enligt Tim var helt crazy OCH blev arresterad för att ha misshandlat sin pojkvän med...en katt:
Här är officiella sajten. Och här hittar du de allra bästa PR-kommentatörerna (är det ett korrekt ord?!), Tom & Lorenzo!

2 kommentarer:

  1. Men... de måste ju gifta sig så hon kan heta Kenley Penley.

    SvaraRadera
  2. You lost me att Penley...vem heter så?

    SvaraRadera