tisdag 24 januari 2012

I dessa Oscars-tider

Alla måste titta på den filmen här på grund av: 1. Oscars-nomineringarna kom idag, så det kan ju vara intressant. 2. Ni som brukar läsa den här bloggen vet att jag tjatar om kvinnliga karaktärers existens i serierna jag ser. Det är viktigt. 3. Resultatet av när hon räknat ut hur många av de filmer som vunnit Oscars handlar om män, och hur många som handlar om kvinnor är chockerande:
4 av 50 (när den här videon gjordes) filmer som vann handlade om kvinnor!

Förutom det - heja Melissa McCarthy för nomineringen till bästa kvinnliga biroll i Bridesmaids, och Kristen Wiig tillsammans med Annie Mumolo är nominerad till bästa originalmanus för samma film!

4 kommentarer:

 1. Ville bara säga att jag gillar din blogg väldigt mycket. Du ger mig dock prestationsångest när du skriver så bra, intressant och välformulerat! (Har precis själv startat en TV-blogg, men börjar tycka det var en dum idé när det redan finns så många bra och vettiga personer där ute som göra samma sak!)

  SvaraRadera
 2. Men ÅÅÅHHHH vad glad jag blir!! Tack snälla snälla du för fina orden.

  Men du ska ju inte ha prestationsångest - visst finns det mycket tv-bloggar, men det roliga är ju att få se vad andra personer tycker! Det kan aldrig bli nog med bra och vettiga personer som tycker saker! Lycka till, och länka gärna till din blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. toomuchtv.se - Du är välkommen att titta in =)

   Radera
 3. JEFLAR vad snygg den var! Märks att du är webbkunnig...den som kunde fixa med bilder så där snyggt...hälsar webb-klåparen Ida

  SvaraRadera