söndag 6 november 2011

Hjärta Allison i ANTMAS

SPOILER om du inte sett senaste avsnittet.

Jävlar det är så bra. Om man säger så här: hatkärleken - ditt namn är America's Next Top Model. Fast det vete fasen om jag inte bara älskar det nu när det är All Stars. Jag märker att jag bara längtar till nästa avsnitt av America's Next Top Model All Stars.

Först tyckte jag bara att det var helt vansinnigt, men nu har det blivit så absurt att det bara är kul hela tiden. Bara det att Lisa "Vuxenblöja" D'Amato är i topp hela tiden måste ju säga något (hon är grym för övrigt, vilken energi! Och hennes totala brist på rädsla inför skräckinjagande Bianca).

Fokus i senaste avsnittet låg på Allison, ni vet den blonda tjejen med dockögon som faktiskt är en normal person, fast de andra deltagarna ska säga att hon är så otroligt weird hela tiden. Det är hon inte. För resten av världen. Hon är: normal. Tystlåten. Fin klädstil. Privat. Men i den här samlingen skrikiga 2-metersmuppar som gastar oavbrutet om hur de brand:ar sig själva framstår hon så klart som oerhört märklig.

Temat för avsnittet: skriva och spela in en egen låt. Samt medverka i sin musikvideo. Temat var att man som all star måste "go viral" med en video och de jämförde med Rebecca Black (eh tvivelaktig ära där) och Justin Bieber.

Så här kände Allison inför denna utmaning:


Haha! Stackarn. Hon börjar skriva.


Nej, det känns inte bättre, och efter ett tag:

Sån JÄVLA ångest!
Medan de andra skriver texter om booty och att de är bäst ("The crying Christian"-Shannon skriver så klart töntigt om sina känslor för sin man) så lossnar det för Allison när hon kommer på att hon kan skriva om sin pappa som dog häromåret.

Men så kommer nästa bakslag, i studion. Producenten berättar nämligen att Tyra kommit på en strålande idé som kommer göra allt jättekul! Ja! Eller vad sägs om att frasen "Pot ledom is Top Model spelled backwards" måste vara med i varje låt?! "It's all about fun!!"

Inte så fun för Allison, som inför utmaningen att få in denna utvecklingsstörda fras i sin saknar-pappa-låt känner så här:


Inspelningarna börjar.
Låtarna är inte helt dåliga! Alexandria har otippat den mest catchy låten. Lisa krossar så klart, The Crying Christian-Shannon och southern girl-Laura är skrattretande kackiga på att sjunga.

Men som Angelea frusterat utbrister: "Allison är bra på att modella, hon är bra på att skådespela, OCH hon är bra på att sjunga!!". Det är hon verkligen, hon gör det riktigt bra.

Härnäst: musikvideoinspelning. In kommer gästregissör - det är Game! Varför är han med? Hoppas han får mycket pengar. Han verkar lågmäld och rätt sympatisk. Men dålig musikvideoregissör, herregud.

Alla får en inramning som ska passa deras låt, på ett klyschigt sätt. Laura ska ligga som en jäkla pedofildröm på en rosa säng och vifta med en fejkad dagbok och sjunga om att hon är en liten southern girl med soft curls in the big big world eller vad det är för dumheter.

Stackars Alexandria får en himla bil hon ska posera med. Game och Jay känner inte att hon verkligen känner för bilen. Game säger att det inte finns tillräckligt med oil för att smörja den tin man:en, ett skämt han upprepar vid judge's panel, men så kul var ju inte det.

Men han gottgör allt när han går och pratar lite med Allison om att han förstår hur hon känner sig, då hans mormor, som var den enda som trodde på honom, dog. Alltså, ni som såg det, snacka om vibbar mellan dem! PLEASE kan de inte bli ihop. Vilket jävla bra par.

Fina!
Han var dessutom helt betagen av henne under inspelningen. En sista dålig överraskning. Tyra dyker upp, ser bananas ut i tofsar med löshår och fjädrar och what not och i släptåg har hon...vem?

ANTMAS producent har hittat något slags internet phenomon som heter något jag missade. Helt utanför min radar. (Å andra sidan ser jag bara på söta djur på You Tube). Är det ett barn? Är det en dvärg? Varför är han ett fenomen? Varför poserar han på en bild med 50 Cent? Frågorna är många för denna kvinna som skriver detta.

Framför allt är frågan - varför envisas Tyra med att det blir mycket roligare om hon och den kortväxte/barnet har cameo-roller helt out of the blue och totalt omotiverat i tjejernas videor. För att göra dem ännu konstigare.

Panelen! GOSSE vad musikproducentern jobbat hårt med auto tune:en. Man hör inte alls hur vansinnigt dåligt vissa sjöng.

Domarna hatar Alexandrias video. (Som jag gillar, i alla fall låten). Och Shannons. Älskar Lisas - och Allisons! Tyra pekar på hjärtat - ja det kändes här. "Jag blir emotional" säger hon. Game är helt kär i Allison och säger att hon är den konstigaste vackraste tjejen han träffat och erkänner att han är attraherad av henne. (Igen! Vilket par!).

Jag ska inte spoila helt, men ska här bjussa på att hjälpa Allison bli lite mer viral då. Jag kan även säga att henne video har överlägset flest visningar på You Tube, och att av döma av kommentarer på nätet är hon både favorit OCH jag är inte den enda som hoppas på lite Game/Allison-action. Ni får den i en version UTAN Tyra och den där andra oförklarliga lille snubben:Äh vi tittar väl på några fler!? Håll ögon öppna för Tyras inhopp!Laura!


Alexandria!


Lisa!The crying Christian!

2 kommentarer:

 1. Underbart inlägg! Underbart!
  Jag fick typ också stjärnor i ögonen av Game och Alison och deras oväntade kemi. Gölligt.
  Själv höll jag Angeleas låt högt, men videon sög elefantsnabel.

  SvaraRadera
 2. Hehe TACK! Det är så sjukt kul att skriva recap-formen när man recenserar avsnitt, det blir lätt så LÅNGT bara.

  Stackars Angelea hade det inte heller lätt med sin rekvisita - trästängsel?

  SvaraRadera