torsdag 6 oktober 2011

Buffy-veteraner återförenas i Ringer

Ringer asså, inte så kul att se förutom kära välkända ansikten. Som jag skrivit innan, Jason Dohring från Veronica Mars dyker upp när som helst, och nu meddelas det att Amber Benson, jajemensan, den snälla/mesiga häxan som var Willows lovergirl, hon har fått en roll! (Källa: tvline.com)

Förstår inte riktigt hur Amber hamnade i det här, hon som annars försörjer sig på att skriva fantasyböcker och som på alla sätt och viss verkar vara en jordnära och snäll person som inte direkt legat på vad gäller karriären (men vad vet jag).

Amber dyker upp i episod tio, ska spela strippa och kontakt ("informant" hur man nu översätter det). Lustigt att se dem tillsammans igen, Sarah Michelle Gellar och Amber Benson. Nu: i en serie helt utan humor.

Andra gamla Buffysar ses i Supernatural - James Marsters (Spike) och Charisma Carpenter (Cordelia) gästspelar 21 oktober.

(BTW! Jag vet att Amber producerade en film för jättelänge sedan då James Marsters spelade huvudrollen tillsammans med henne. De är alltså polare på något sätt).

2 kommentarer:

  1. James Marsters ser sjukt sliten ut nuförtiden. Stackarn har inte åldrats väl. ;)

    SvaraRadera
  2. Alltså jag vill nästan inte veta. Jag var (är) SÅÅÅÅÅÅ kär i Spike. Kanske ska jag skriva ett inlägg om James Marsters. Fast vill jag se hur han ser ut nu. Nej. Neeeeej....

    SvaraRadera