söndag 17 april 2011

America's next smartest top model

"Eh...I like that the photo shoot is like...eco-friendly...cause...I mean maybe it could make people...thinking twice about throwing so much garbage!!!" (citat en av tjejerna i ANTM, apropå att de ska plåtas på en soptipp i nån slags recyklad klänning, krystat tema: "miljö").

Ah jo kanske kommer tittarna haja till och sluta slänga skräp eller nej KANSKE INTE, girls, ni behöver inte vara kärnfysiker men LÅT INTE SÅ KORKADE.

Och Brittani, du är en elak mobbare. Sedan kan du ha en perfekt liten fransk page så mycket du vill.

2 kommentarer:

 1. Nää, Brittani fick klä skott för allihop. Jag såg det som att alla snackade skit om Alexandria och att B ville vara "öppen och rak" på det där tonåriga sättet vilket betyder att man säger något tillräckligt högt för att den som det snackas om hör det och så får den utsatta antingen försvara sig - som A gjorde - eller låtsas som det regnar. Det var INTE snyggt gjort av B men de andra tycker jag är värre, som inte säger någonting utan bara låter B bita i kulan. De har alla hatat A men när Tyra visar var skåpet ska stå då är alla bästisar. Usch. Men så där blir det. Oavsett det är ett gäng killar eller tjejer. En bitch (militärspråk, lärde jag mig av veckans Anklagad i SVT) utses som alla vänder sig mot. Vi är ett jävla otrevligt släkte!

  Sorry för romanen :)

  SvaraRadera
 2. Hm mja det var många dryga tjejer, Molly bar ju den fanan högt när Brittani lugnade ner sig.
  Det kändes som att de två och Mikaela var de coolaste tjejerna i huset, och att Jaclyn och plussize-tjejen-vad-hon-heter mest bara var mesar.
  Men jag tyckte ÄNDÅ att just Brittani hetsade så otroligt otroligt mycket! Men vem var det nu igen som tyckte att de skulle läsa Alexandrias dagbok? Så jävla lågt. Fattar inte att inte producenterna grep in och lät Tyra hålla ett uppsträckande tal om mibbing eller så. Det gjorde de ju i Australias next top model, när Demelza var så himla taskig...det var fullt med prat om mobbing och telefonnummer till mobbinghotlines osv.

  Sorry för roman tillbaka!

  SvaraRadera