onsdag 16 mars 2011

Men är det inte...är det inte...elaka Karen/snälla Ann Perkins!!

Här hittar man GULD när man letar efter passande Freaks and Geeks-bilder till inlägget nedan. Jag skrev ju där att en hippietjej spelas av samma skådis som är "Anna" i OC.
Men jag missade en annan, större kändis...Kolla nedan!!!

Japp!! Det är ju Rashida Jones! Hur har jag kunnat missa det. Snälla gulliga Ann i Parks and recreation är den obeskrivligt taskiga och nörd-mobbande, in-i-skåp-knuffande Karen, som trackar Sam i scenen nedan. Pygmy Geek!!


7 kommentarer:

 1. Ser ut som en sådan där make-over de gör i rom kom- filmer ju!

  Jag reagerade när jag såg henne i Parks and recreation, för visst är det hon som ett tag var med i The office!? Typ den bästa serien någonsin :)

  SvaraRadera
 2. Ja just det, hon är ju med där också...för mig betyder "The Office" bara den brittiska, så blir alltid lite förvirrad - jag har inte sett amerikanska!! Alls!!

  Den ska ju vara jättebra, men det känns som att jag kommer förstöra minnet av den brittiska...

  SvaraRadera
 3. Jag förstår vad du menar. Jag älskar också den brittiska, och i flera säsonger vägrade jag att tita på den amerikanska. Det var först när mina kusiner sa att den var lika bra som jag gav efter och tittade, och det ångrar jag inte för en sekund. Jag har både den brittiska och amerikanska här hemma :) Och Ricky Gervais är ju faktiskt inblandad i den amerikanska också även om han inte skådespelar i den. Och jag måste säga att de amerikanska skådespelarna gör det MINST lika bra! Titta så får du se!! :)

  SvaraRadera
 4. Åh, Ida, jag dör. Jag måste se om Freaks & Geeks inom kort. Hatar att min dvd-box lånades ut och aldrig mer kom tillbaka. Rashida Jones, vem kunde tro det? Jag mindes inte att hon var med. Och vad smal Jason Segel var! Och alla var så små. Näää, måste se om!

  SvaraRadera
 5. Frida - jag vet...jag ska ta tag i det, jag vet att jag inte kommer ångra mig!

  Anna - min DVD-box (den jag åkte till USA för att köpa) råkade bli kvar hos en ex-pojkvän och jag fick inte tillbaka den!! Men jag köpte en ny. Man måste ha den!! Ja, alla var så små så små. Jason Segel är inte bara smal utan även lite finnig...
  John Francis Daley ser bara otäck ut nu när han är vuxen tycker jag.

  Du har väl sett Community? Den är snudd på en uppföljning...fast mer bara komedi.

  SvaraRadera
 6. John Francis Daley och Topher Grace är två som passar så illa att bli vuxna!

  Jag är ändå helt svag för Segel, oavsett hans kroppsform.

  Och ja, du har rätt, man måste äga F&G. Saknar dom. Precis som du minns jag att jag kollade allt extramaterial och alla såna här commentaries.

  Ska se Community. Har förstått att jag missat nåt där. Lade ner efter två avsnitt men har lärt mig att tre avsnitt är det som avgör en serie :)

  (Jag har också vägrat amerikanska Office av samma skäl som du)

  SvaraRadera
 7. Men jag är ju helt hjärndöd. Jag menar INTE Community, jag säger ALLTID fel. Den la jag också ner.
  Jag menar så klart UNDECLARED - det är den som är snudd på en uppföljning till Freaks and geeks. Seth Rogen är med tex. Martin Starr gör gästinhopp.

  Ja jag har funderat mycket på det där med vilka söta babyfaces som åldras med värdighet, och har egentligen bara kommit på en - Leonardo diCaprio. Om man är just "söt" som Ralph Maccio tex, så ser man för jävlig ut när man blir äldre.

  SvaraRadera