fredag 25 februari 2011

Vad ANTM-vinnare säger om cycle 16!

Istället för att jag skriver en recension av första avsnittet av America's Next Top Model så tycker jag ni ska läsa en text av vinnaren av cycle 10 - Whitney Thompson (första "plus-size"-vinnaren), här (varning för spoilers).

Jag hoppas hon är ironisk. Är hon ironisk är hon väldigt rolig, är hon INTE ironisk är hon...i och för sig också väldigt rolig - hon beskriver hur hon hade velat att den första plåtningen hade gått till:

"The photos were beautiful but I wanted to see someone on fire, jumping on a trampoline with a message for curing cancer".

Hehe. Ja vem fan hade inte velat se det.

Med taglinen "Live look and feel like a supermodel" säljer Whitney doftljus och smycken på en sajt som på grund av alla blinkande bilder höll på att ge mig epilepsi.

Annars är mitt bästa vad-gör-de-nu-skvaller att Anchal (24 år) från säsong 7 dejtar Jim Carrey (49 år)!

2 kommentarer:

  1. Är det sant! Var inte Jim gift med en dansk tjej???

    SvaraRadera
  2. Det är slut mellan dem!!
    Anchal fick lite skit i ANTM för att hon "lacked personality" som de alltid säger om alla lite tillbakadragna som inte är högljudda gangstabrudar, men Jim gillar hennes personlighet uppenbarligen.

    Eller kanske bara det att hon är extremt mycket yngre och extremt snygg. Men nu ska vi inte vara såna! Vi önskar paret lycka till!

    SvaraRadera