fredag 4 februari 2011

Top Chef Just Desserts kommer tillbakaTop Chef Just Desserts var precis just det - Top Chef, fast bara efterrätter. Jag bugar mig i hänförelse inför deras helt otroliga kunskap - alltså i vanliga Top Chef är de ju duktiga, visst, men de är INGENTING mot de pastry chefs (problem med engelska ordet igen. Konditorier? En konditor - flera konditorer?) mot de SOCKERBAGARE då som deltar i Top Chef Just Desserts.

En ätbar klänning av choklad? Jajemen. Göra en spektakulär bröllopstårta på en timme? Yes box. Göra egna originella praliner? Inga problem. Göra efterrätter med mat som bacon och squash i? Japp.

Lägg till det det sköna domargänget - Allas vår Gail Simmons från Top Chef, råsympatiske franske kocken Hubert Keller, och en riktig rockabilly-snyggning, nykomlingen Johnny Iuzzini.

Och vilka karaktärer. Nu tycker jag i och för sig att i sådana här realitytävlingar så struntar jag i dramat och vill bara se tävlingen - men det var ganska underhållande/skrämmande att se ett riktigt psycho bryta ihop och böla ögonen ur sig när hans kaka blev lite misslyckad - "I WANTED TO DO IT FOR MUMMY!!!"

Ah just det nyheten - det blir en andra säsong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar