tisdag 15 februari 2011

Janeane Garofalo i Criminal Minds: Suspect Behavior

Jag har sett kanske ett och ett halv avsnitt av Criminal Minds - jag tittar på så mycket blodiga crazy seriemördarserier ändå, så det fick vara nog. Därför har jag inte brytt mig om att det ska komma en spinoff - Criminal Minds: Suspect Behavior.

Tills jag snubblade över rollistan. Och även om det som fått rubriker är att Forest Whitaker har fått en av huvudrollerna, så blir jag till mig över att en gammal favorit, Janeane Garofalo, även hon fått en huvudroll!! Jag har så OTROLIGT svårt att tänka mig henne i en seriös agent-roll. Jag kan ändå bara se henne som bästa Vickie, i Reality Bites.PS. Undrar just vad ett "suspect behavior" är i serien.

2 kommentarer:

 1. Känner mig lite skyldig som underlåtit skriva om Janeane utan bara malt på om Forest W.

  Men gudars skymning vad jag älskade Reality Bites. Lite för mycket en gång tiden. Ville bli ihop med Ethan Hawke. Ville vara Winona Ryder. Och ha en kompis som Janeane. Aw.

  SvaraRadera
 2. Alltså som jag också älskade Reality Bites!!
  Det coola introt. Winonas frisyr. Ethan - som egentligen var ett svin, men det tyckte man ju inte då...collaget på slutet till All I want is you när Winona ligger och röker olycklig och Ethan är olycklig i en sjukhuskorridor, alltså jag smälter.
  Och Janeane, hon var ju den coolaste. Jag kan fortfarande se att min klädstil har spår efter hennes stil i Reality Bites...

  SvaraRadera