fredag 11 februari 2011

I väntan på The Walking dead säsong 2 - en karaktär att se fram emot


Ja det var ju inte ashäftiga kvinnliga karaktärer direkt i the Walking dead, som jag skriver om här, eller som Anna-Karin (fan hon skriver alltid roligast!!) gör på Weird Science här.

De skriker och gråter och tvättar och beter sig irrationellt och behöver män som räddar dem - en typisk actionserie alltså.

Men Walking Dead kommer från en serie, och DÄR hittar vi tydligen göttigare kvinnliga karaktärer. Enligt källor kommer vi i säsong 2 få möta Michonne. Hennes karaktär från serien är att hon är en riktigt slagskämpe, hennes vapen är det japanska svärdet katana. Hon är en fd advokat från Atlanta, och har även en del fäktningskunskaper. Och det här är spännande - hon har med sig två zombies! Hennes pojkvän och hennes bror - båda två fängslade, samt saknar armar (!) och käkar (!!Eww). Michonne upptäcker att de efter ett tag slutar försöka attackera henne, och risken för att andra zombies ska attackera henne minskar. Zombies som husdjur alltså, en trygghetsförsäkring. Kom ihåg det folks.

(Obs! Det här är alltså vad Michonne gör i den tecknade serien. Inget säger att tv-serien kommer följa handlingen).

Här föreslår man vem som skulle kunna spela Michonne. Först tänker man ju direkt att Rutina Wesley (Tara i True Blood) skulle passa perfekt, men det är ju lite
klyschigt...finns det bara en enda svart tjej som kan spela en tuff brud liksom. Men så ser jag att de föreslår Tangi Miller också! Elena från Felicity! Härligt. Hoppas på henne.

1 kommentar:

  1. Jag älskar serieböckerna och Tangi Miller skulle ju vara klockers! Fan, vilket bra förslag!

    SvaraRadera