söndag 30 januari 2011

Sherlock ikväll på SVT1, 21.00!


Som jag sagt tidigare, om man inte stör ihjäl sig på att man använder sms och gps och aoouuuuu den MODERNA TEKNIKEN osv i 2010:s version av Sherlock så är åtminstone del 1 och 3 av de långfilmslånga avsnitten mkt spännande och härliga och välcastade.

Och som jag läste i en krönika någonstans - OM Sherlock Holmes hade levt idag, så hade han garanterat använt sig av den senaste tekniken, det gjorde han nämligen även då, anno 1887. Fast då var det ju typ bunsenbrännare och vad det nu kunde vara. Så EGENTLIGEN ska man inte gnälla på just den grejen. "Gud vad töntigt det är med bunsenbrännare, fattar inte Arthur Conan Doyle att det kommer kännas sjuuuukt föråldrat om bara några år att Sherlock ska använda sig av teknik som är modern just exakt nu" kanske några kvickhuvuden satt och spekulerade i slutet av 1800-talet.

Uppdatering:
Hittade precis den här krönikan, så fler verkar hålla med om att den är himla bra, och Aftonbladet har precis nu en omröstning om hur många plus den borde få. Nu när jag tittar så har typ 48 procent av de som röstat gett den fem plus, oj trodde verkligen att folk skulle vara mer skeptiska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar