måndag 31 januari 2011

Britter och deras freak-dokumentärer

Britter och deras freak-dokumentärer. Amerikaner och deras specialläger. Produktionsbolag och deras önskan att föra samman dessa två.
Alltid är det folk med extremt konstiga sjukdomar, alltid får de åka på läger . "In Americaaaaa" finns det alltid ett Camp Tourettes, eller Camp Progerie eller Camp Feta Dvärgar.

En av de värsta jag sett var nog "Help I can't stop wanking" (jag VET helt crazy ämne och hur FAN kunde de 1. Hitta någon som lider av det här 2. Få dessa personer att ställa upp.

De var ju helt vansinniga, båda två (fast synd om dem samtidigt). Det var rätt äckligt också... En fick i alla fall gå i analys. Men den andre...De börjar så klart med att han får åka "to Americaaaaa".

Först: tokig kinesdoktor, som den stackars runk-britten måste förklara sin sjukdom, eller sin läggning eller vad man ska säga, på engelska för kinesdoktorn. Sedan så klart konstig behandling som inte hjälper. Nästa naturliga anhalt på vägen: pastorn. Of course har man hittat en pastor som innan han blev frälst brukade kolla på porr och onanera som bara den dagen i ända, men så mötte han Jeeeeee-sus och nu har han inget behov av det längre. Han och stackars runk-britten ber till Jeeeee-sus tillsammans. Runk-britten blir döpt i damm. Det hjälper inte.

Tredje anhalten: självklart en INDIANHÖVDING (för vi är ju i Americaaa) som tar in runk-britten i en svetthydda där han...ja jag vet inte. Vi orkade inte kolla så noga. Han fick väl möta sitt totemdjur som sa åt honom att inte masturbera så fruktansvärt mycket.
Hem till England igen.

Och det var "Help I can't stop wanking". I det här inlägget får ni INTE några bilder från programmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar