måndag 14 oktober 2013

För den som vill se mig babbla i de sista TV-krönikan...

Ja vad synd! Det blir inga fler TV-krönikan. TV4 News gick i graven och det var liksom den det hängde på tror jag. Kommer verkligen sakna att bli finsminkad, ha en paus från vanliga arbetet, och så alla raringar i panelen också. Jag kommer dock inte sakna hur jävla dum och okunnig jag ibland lät, berodde på att jag inte hunnit se ordentligt eller att det var nåt muppigt realityprogram. Ni skulle bara veta hur mycket jag satt och googlade i tv4-sminket för att kunna låta initierad!

Det har varit många gulliga som hört av sig (och kommit fram på stan!!) och kommenterat att de gillat min väldigt ofta feministiska vinkel, det glädjer mig oerhört! Det har tyvärr känts som ett måste att ta upp varje program hur OERHÖRT dålig representationen är i de flesta tv-serier. Gubb gubb gubb gubb. Och om jag lät tjatig är det för att gubbkonceptet är tjatigt.

Jag lägger in lite gamla program här nedan som jag tror jag inte lagt upp innan. Inaktuella tips, men ändå.

Om ni längtar efter att få höra mig prataprataprata så kan ni veta att jag och en kompis håller på att starta upp en tv-serie-podd. Den får ni lyssna på då!

Här pratar jag lite om allra sista avsnittet av The Office US (som jag inte sett, apropå klåp), svenska Top Model, och tja, tvingas väl kommentera skit som TheValley och så:


Nästa: Hasse Aro är gäst! Vi pratade mycket hund. Cesar Milan och lite sånt. I en paus sa han till mig att alla hundar gillade hundar bäst :( Hasse har en fransk bulle för er som undrar.

Det enda av intresse jag säger här är att jag undrar över om det finns några amish-personer över huvudtaget som inte är med i ett realityprogram. För det har ju gjorts så många!
 Fint hår. Är tråkig.

2 kommentarer:

  1. har försökt formulera den här kommentaren i fem minuter nu utan att lyckas. låter som en crazy stalker oavsett hur jag skriver, haha. men jag tänker att man kommenterar så sällan saker trots att man kanske har något att säga och att det dessutom är något som mottagaren skulle uppskatta att höra. så: vill bara säga att jag uppskattat din blogg väldigt mycket och då framför allt dina värderingar och infallsvinklar som jag oftast delar med dig. du skrev ju trots allt ett inlägg om varför inte män och kvinnor kan vara vänner i tv-serie efter en kommentar av mig. ett fenomen som jag själv gnällde på i ett inlägg för en kvart sen ungefär. det var nog det hela.

    SvaraRadera
  2. Men att jag hade missat den här fina fina kommentaren! Åh de som har kommenterat här är så mycket gulligare än de som kommenterar på TVdags, där är det mest petmostrar som vi säga att man stavat något fel.
    Tack snälla du, blir verkligen jätteglad att du tog dig tid att skriva den kommentaren, som jag nu såg, ett halvår efter att du skrev den...
    TACK för idén till det inlägget ja...det var många som engagerade sig i den frågan! Kram!

    SvaraRadera