torsdag 22 november 2012

TV-krönikan - "Jag är anti jävla konsumtions-hets-skit!!"

Tja, vissa kanske tycker att jag är alldeles för PK, och i det här programmet är jag onekligen prettotypen i panelen som dömer ut tvivelaktiga program, men när vi för typ fjärde gången skulle prata om Extreme Couponing så sa jag detta: "Jag är anti jävla konsumtions-hets-skit!!" samt "det är sån här som gör att jordklotet håller på att gå under".

Jag är alltså inte förtjust i program som uppmanar till överdriven konsumtion, glorifierar detta eller gör konsumtion till ett skämt. Jag tycker ju inte alls att jag ÄR speciellt pk (varför är det ett skällsord?! Det betyder ju att man typ bara är för BRA saker men men) jag kollar ju för tusan på America's next top model osv. Jag är inte heller förtjust i program med typ bara män och en kvinna (jag brukar ju till exempel reta David för att han bara gillar män i grupp som mår dåligt). Inte heller de som innehåller mycket våld, eller när man ska håna överviktiga.

Så blir jag irriterad på en kommentar om att "det är för mycket politiker i tv". Lite uppretad alltså! Men fint långt hår (som nu är avklippt)!

Jag pratar lite om Revenge också. Och försöker härma Madeleine Stowes iskalla blick, 23 minuter in!


 

3 kommentarer:

 1. Jag förstår inte heller folk som använder PK som ett skällsord - skulle jag skämmas för att jag står upp för djur, natur, klimat och människors lika värde?

  Jag har gjort min topp 5-lista på årets bästa serier. Hur skulle din lista se ut? http://www.toomuchtv.se/arkiv/2012/december/basta-nya-serie-2012/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska vara årets bästa NYA serier =) Fler listor kommer senare!

   Radera
  2. Exakt min åsikt vad gäller PK!
   Jag kan delvis hålla med om din lista...svårt som tusan kände jag tills jag kom på att ta mig tusan om inte de SVENSKA dramaserierna varit de bästa i år?!

   Radera