söndag 23 september 2012

Tv-krönikan - Emmys, Downton Abbey och Breaking Baaad-männen

Ursäkta, vem är det som döper de här avsnitten egentligen?! "Emmy galan special -tippar panelen rätt vinnare? Tv-kronikan (25)" - catchy namn på ett program. Verkligen. Lockar säkert oerhört många att kolla på programmet.

Men kolla gärna i alla fall! Det var väldigt roligt att spela in. Supertrevliga Ronny Svensson var med, alltid så kul när han är med. Han har träffat så jäkla mycket folk och kan berätta så mycket trivia och skvaller! Och David så klart, fast vi har så olika smak, han gillar mest deprimerande male bonding-grejer.

När vi spelade in det här var det en av de första gångerna (det första gången?) jag såg trailern för Downton Abbey säsong tre och jag och Ronny satt och gåshudade som galningar.

Vi pratar lite om Emmys också. Jag tippar aldrig rätt om vem som vinner, utan pratar mer om vilka jag vill ska vinna. Det har jag skrivit om förut, läs här.

För övrigt vill jag säga tack TV4-sminket, såg ut som en påse nötter när jag kom dit, men lite Clear Eyes och en fantastisk sminkös och några kilo smink så!

4 kommentarer:

 1. SÅ rätt om Breaking Bad-männen! Min bror var på besök i helgen och bara "Breaking baaaad" när vi försökte prata om andra teveserier vi gillar. Är det inte lite Bruce Springsteen-hysteri över Breaking Bad? Kan tänka mig att det är samma män som gillar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, det var ju det här avsnittet som jag fick Braking Baaaad-utbrottet, det hade jag glömt!

   Det är egentligen jag och några som skriver på Weird Science som noterat Breaking Bad-männens existens - extremt kul att även du upplevt det!! OCH en av WS-tjejerna sa precis som du - jämförde Breaking Bad-männen med Bruce Springsteen-männen. Ni är något på spåren...

   Radera
 2. Hah, men ja!!! Senast var det en vän, tillika Breaking Bad-man, som undrade om han fick vara med i vår TV-klubb. För visst tittar vi på och diskuterar Breaking Bad? När svaret var nej, såg han alldeles bestört ut. Men alltså, exakt när blev TV-serie=Breaking Bad?

  SvaraRadera
 3. Hahahaha!

  Precis! Prata tv = vad hände i senaste Breaking Baaaaad?!

  Men det här är ju helt sjukt! Tror nästan jag ska skriva ett inlägg som helt ägnas åt teorier kring Breaking Bad-männen....fast anar att jag kommer få onda personer efter mig då...

  SvaraRadera