måndag 14 maj 2012

True Blood säsong 5 - "Waiting sucks"

Som jag sagt förut - det bästa med vissa serier, som Dexter eller TrueBlood, är oftast deras trailers eller catchfrases.

Det officiella taglinen inför säsong 5 av True Blood är "Waiting sucks". Sånt tycker jag är kul. Jag vet att jag kommer se nästa säsong också, även om jag egentligen inte tyckt det var så ofantligt kul sedan säsong ett, men en viss liten kärlek lever kvar - Pams elaka oneliners, Erics snygghet (Ida=ytlig), den elaka kristna sekten, själva Bon Temps-stämningen, kläder, smink och mask...ja vissa saker gör att jag ändå fortsätter titta. Här är första trailern. Har du inte sett säsong 4 så varning, det spoilas.

6 kommentarer:

 1. Jag kunde inte låta bli att titta...trots att jag inte sett säsong fyra. Ah well. Yey, om Denis O´Hare kommer tillbaka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. JA han är svinbra!!
   (Jag vet, jag klarar inte heller av att låta bli spoilers...)

   Radera
 2. Jag gillade säsong 1 och 2, men efter det kändes det som att det bara upprepade sig. Vet inte ännu om jag kommer kolla säsong 5, men det kommer jag nog förmodligen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror hela tiden att "den här säsongen hoppar jag över", men det är något som drar ändå...

   Radera
 3. Håller helt med, hela redneckhipster-estetiken är väldigt tilltalande. Och allt det andra du räknar upp + dumsnälla Jason gör det svårt att låta bli. Även fast det numera känns lite.. tja, trögt, så sitter jag säkert klistrad ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du sa det: "redneckhipster-estetiken" - svinbra term!!

   Radera