torsdag 22 mars 2012

Ladda ner Parks and Rec-Aziz nya ståupp!

Aziz Ansari!

Han spelar Tom Haverford i min just nu (och har varit länge) bästa komediserie Parks and recreation. Har ni inte sett se se SE den. Jag älskar huvudpersonen Leslie Knope, (min kärleksförklaring till henne hittar du här), och älskar även alla biroller och ä-ä-älskar det faktum att bibliotekarier är satans och ondskans kreatur i den här serien. (Inget ont om bibliotekarier i verkligheten obs!)

Tom är en liten gullig player-wanna be som jobbar på kontoret med mina andra darlings. Vi tittar på ett klipp med honom från serien:


Men Aziz är även ståuppare, och hur mycket vill jag inte sparka mig själv för att jag inte gick och såg hans show i Sverige? Svar: mycket hårt.

Men! Nu har Aziz gjort en Louis CK, och med det menar jag att han lagt ut sin show för nedladdning, inga tv-bolag inblandade, bara han och konsumenten. Billigt som tusan också - fem dollar! Det ska jag göra.

Kolla smygtitten nedan vad kul!


Bäst är när han härmar det dåliga raggrådet han fått, att han ska säga att han är på tv.
Betalar för en timmes show, gör du här!

3 kommentarer:

 1. Håller med dig, har man inte sett Parks and Rec är det obligatorisk tittning! Och lyllo mig som fick se Aziz på Comedy Cellar i New York förra våren. Han var exakt hur rolig som helst. Särskilt hans material om barnvakter. Ska mos def köpa hans show!

  SvaraRadera
 2. Ååååååhhhh AVUNDSJUKAN.
  Ja lyllo dig!!!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag arbetar på Goviral, ett företag som sysslar med distribution av video-content online. Just nu gör vi en kampanj för nypremiären av Beavis & Butthead som jag tänkte kunde vara passande på denna blogg.

  Hör gärna av dig så kan jag berätta mer om kampanjen och vad vi kan erbjuda!

  Christian.Peck ( @ ) goviral.com

  SvaraRadera