måndag 31 oktober 2011

American Horror Story får en andra säsong

Ja, FX har beställt 13 nya avsnitt av American Horror Story. Men varför? Känns det inte bara som att det kommer bli en typiskt dålig skräckfilmsuppföljare?

Uppdatering: AHS har tydligen bara gått uppåt och uppåt vad gäller tittarsiffror på kanalen FX, i alla fall i rätt målgrupp. Skådisarna som spelar huvudrollerna, Dylan McDermott och Connie Britton, har sagt att de inte vet vad som väntar dem i framtiden.
Det har ryktats om att för varje ny säsong av AHS ska en ny familj flytta in i det spökiga-onda tvillingar-Rubberman-demon-bebisar-i-glasburks-huset, men producenterna själva hävdar att det beslutet inte har tagits.

3 kommentarer:

 1. Blev också sur på det här beslutet. Det hade kunnat vara en Harper's Island-skräckis med tydlig början, suddig mitt och klart slut. Hade älskat det. Jävla ekonomiska krafter! *morr*

  SvaraRadera
 2. Jag tar ju för givet att man ska få en förklaring till att 100 ziljoner olika fenomen och spöken och demoner och creepies i den här säsongen, ORKA att man ska behöva sega sig fram och vänta på det?!

  Jag undrar en annan sak - man ska ju jämt försöka toppa det som var innan. Hur toppar man den här skräcken? Värre än att bli befruktad av en latex-demon? Osv?!

  SvaraRadera
 3. Det går ju liksom inte att toppa den där latexdemonen :) Förstår ditt problematiktänk. Har ingen aning, troligen genom att bli sämre och ösa på med mer blod och gore...

  SvaraRadera