måndag 16 maj 2011

Sarah Michelle Gellar är tillbaka i The Ringer!

Hurra!

Sarah Michelle Gellar har ju faktiskt inte riktigt lyckats med någonting sedan legendariska Buffy (ah jo the Grudge tyckte jag var bra - de fem minuter som jag såg eftersom jag såg resten med öronproppar och fingrar över ögonen, läääskig japansk spökkvinna som hasar sig nedför trapp brr brrr trauma) med nu är hon tillbaka! Det är med thrillerserien The Ringer som kommer gå på amerikanska kanalen CW i höst. Och vi ser SMG inte bara i en utan TVÅ roller!

SMG spelar Bridget som är på rymmen från maffian. Hon utger sig därför för att vara sin tvillingsyster, mycket tjusigare och rikare Siobahn. Men surprise - Siobahn är också på rymmen från maffian - och dör i mystisk båtolycka. SMG som Siobahn kommer vi alltså se i flashbacks serien igenom.

Sedan Buffy slutade 2003 har Sarah Michelle Gellar gjort en pilot för HBO som floppade, och har hunnit få barn också. Hon är 33 år nu och enligt producenten av The Ringer ska inga Buffy-fans bli besvikna av nya serien. Jag längtar!

Uppdatering: Manuset har läckt ut. OM du inte kan hålla dig, utan vill veta mer om första avsnittet, kan du läsa recension här. Recensenten är entusiastisk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar