onsdag 6 april 2011

Nya personer i Downton Abbey säsong 2!

Nya karaktärer i Downton Abbeys andra säsong!

Helt amazing Downton Abbey som alla älskar (utom min storasyster!) börjar filmas i vår, vilket är raskt jobbat må jag säga. Och det är en hel del nya karaktärer och kända ansikten:

Zoe Boyle (Sons of Anarchy), Cal Macaninch (Wild At Heart), Iain Glen (Spooks), Amy Nuttall (Hotel Babylon) och Maria Doyle Kennedy (The Tudors), välkomna!

Zoe Boyle spelar nya karaktären miss Lavinia Swire, Iain Glen är sir Richard Carlisle, Maria Doyle Kennedy (som är den enda skådisen som jag verkligen känner igen) som Vera Bates (John Bates' fru), Amy Nuttall som nya pigan Ethel och Cal Macaninch är Lang, en ny betjänt.


Ack, att Bates' fru ska dyka upp. Mitt hjärta bara vääääärker för att jag så gärna vill att Anna och Bates ska få varandra. Hon är så fin Anna, jag blir helt rörd bara jag ser hennes lite rosiga näsa och hör hennes snälla röst. Det fanns ju inte så mycket skilsmässor på den tiden, och Bates' är ju så obeskrivligt lojal (tog ju fängelsestraff för sin fru!) så inte blir det skilsmässa...nej, hon måste dö! Vera måste dö!

I höst 2011 kommer nästa 8 avsnitt, PLUS en julspecial. Serien fortsätter exakt där den slutade. Hurra!

Tills dess, en stooor vacker bild på cousin Matthew. Oj vilket sug i blicken!

5 kommentarer:

 1. Hej! :) Ser i spalten till höger här att du fastnat för Game of Thrones, och då vet ju jag som är diehard fan av GOT och hela serien (följt utvecklingen av tvserien från första ryktena om pilotavsnittet.. ;) ) att du åtminstone känner en till av skådisarna som kommer säsong 2 i denna underbara serie!

  Iain Glen spelar ser Jorah Mormont, Daenerys Targaryens vapendragare på andra sidan havet...
  ;) något att se fram emot! Gillar honom skarpt!

  SvaraRadera
 2. Jahaaaaaaaaaaa är DET Iain Glen! Kul. Han är ju jättebra. Tack!

  SvaraRadera
 3. Matthew kommer att var vid västfronten och förlovad med Lady Lavinia Swire ( Zoe Boyle )
  Mary och sir Richard C.( industrimagnaten ) kommer att ha en fling.
  Branson och Sybil ( utbildar sig till sjuksköterska ) kommer att fortsätta med sin flört men pga av olika klass kan de inte förenas...

  SvaraRadera
 4. Kära anonym!! Tack! Wow, berätta var du läst det här?

  SvaraRadera
 5. Svar : Downton Abbey press pack

  Sedan kan man se Downton Abbey säsong 2 på nätet.Har hitintills sett 5 avsnitt. Imorgon ca 45 minuter efter att sändningen avslutats i Storbrittanien titta jag på Downton Abbey episode 6 säsong 2 hos/genom watchseries-online eller Tvlinks-eu eller genom Sidereel

  SvaraRadera