måndag 7 mars 2011

Tyra och hennes...

...extrema förkärlek att prata med en enormt fånig tillgjord fransk accent. Hur många gånger har hon gjort det nu? I senaste avsnittet av ANTM cycle 16 iklädd gul weirdo kock-outfit. Bisarrt inslag - hon och någon annan kock skulle lära tjejerna att äta nyttigt, fast lite onyttigt, i alla fall nyttigare än det helt onyttiga! Det var konstigt nedklippt också, eftersom producenterna själv måste insett hur meningslöst det var.


Eller så ville de bara ha mer tid att lägga på stora-gråt-stora-känslor-biten, när de ska vara psykologer och få tjejerna att bli bättre modeller genom att de ska gråtskrika fram trauman och fobier och ångestar. Ärligt, jag har sett det förr i ANTM. Jag snabbspolade mig igenom det, men noterade innan att en person var adopterad och hade en hemsk biologisk mamma (gråt gråt) och en tjej hade två bröder som dött ett par månader innan ("and that was the day before prom too", japp, BÅDE brorsan mördad OCH det förstörde skoldansen). En annan tjej hade dålig självförtroende (gråt gråt). Och grät sig genom sin fotografering, och vann för att hon visade käääänslor och ändå var snygg. Man får nämligen bara visa känslor om man gör det och ser snygg ut nämligen.

5 kommentarer:

 1. Ganska självklart egentligen, det vet väl alla att man inte kan visa känslor och se trött/sliten/nere ut. Plus att sminket måste sitta kvar, det är helt oacceptabelt om det börjar rinna! ;)

  SvaraRadera
 2. Jo visst, det var inte riktigt så jag menade...mer att juryn ALLTID premierar tjejer med "personality", vilket väldigt ofta innebär att man ska gråta och berätta om sina problem. Blyga eller privata tjejer får alltid tillsägelser...

  Och det var mer att hon grät som gjorde att hon vann kändes det som. Och det är rätt typiskt för programmet.

  SvaraRadera
 3. Jag var inte så tydlig, jag förstod vad du menade, jag höll med, och försökte skämta lite om det... Det funkade sådär :)

  SvaraRadera
 4. Åh nej vad pinsamt!! Hehe, ironi funkar inte så bra i skrift alltid...jag bara "hm hon kanske är fotomodell"... Okej, men nu förstår vi varandra, haha!

  SvaraRadera
 5. Jag vet, ibland blir det tokigt med det här med ironi :)

  SvaraRadera