onsdag 23 mars 2011

Topp 3 allra bästa musikscenerna i TV-SERIER!!

För ett tag sedan gjorde jag ju en tio i topp-lista över de bästa musikscenerna i filmer. Alltså - inte bra soundtrack. Utan en scen där folk sjunger eller dansar och scenen skulle inte kunna göras utan musiken.

Nu är det dags för musikscener i tv-serier! Det var klurigt...det blev bara en tre i topp. Jag vill inte ta en sångscen från Veronica Mars bara för att jag älskar den serien, om jag inte tycker den är riktigt bra...Och det blir ingen jäkla Glee inte.
Men här är i alla fall tre underbara, UNDERBARA klipp, absolut utan inbördes ranking:

1. "Going through the motions"- Buffy the vampire slayer, avsnittet "Once more with feeling", säsong 6.
Någon dag ska jag skriva ett helt inlägg som bara handlar om det helt helt fantastiska musikalavsnittet, där ett helt gäng sånger framfördes (en ond demon visar sig ligga bakom detta mystiska faktum - att hela Sunnydale blir en musikal!). Det svåra var bara att välja en enda låt. Egentligen tycker jag kanske att I'll never tell är bäst, men Anya och Xander i en 40-tals pastisch... men den här låten är så mycket Buffy, så det får bli den.2. "Lady L" - Freaks and geeks. Nick (Jason Segel) har gjort en egen låt för att hylla Lindsay han är kär i. Hans kompis Ken (Seth Rogen) blir försökskanin och är minst sagt...skeptisk till sången!3. "Free love freeway" - The Office UK. Ricky Gervais framför en sång med hjälp av Gareth och Tim under den tråkiga kundvårdsutbildar-dagen. Alltså...det är så bra!!!!!

1 kommentar:

  1. Jason Segel...*älsk* Gillade också hans aka Marshalls språngsång i HIMYM-avnsittet Subway Wars. Han kan ju sjunga!

    SvaraRadera