fredag 25 februari 2011

Kanada får grillad kyckling-kanal

Jamen för fan vad sjuuuukt. Ni vet sådana där dvd:er med brasa som man kan stoppa in om man vill se en härlig brasa knastra digitalt på tv:n? Det finns en sådan kanal i Kanada, som dygnet runt visar brasa. Ja, det var ju märkligt, men inte så sjukt tänker ni. Nåväl, nu kommer en till kanal. På den ska man dygnet runt få se två rader av kyckling grillas över öppen eld. Det ska skapa en mys-hunger-nånting-känsla - jag tänker att det fan bara är sjuka seriemördare som njuter av att se djurkadaver brännas på tv:n twentyfourseven.

Läs mer om denna idé här.

5 kommentarer:

 1. Hahaha, det här inlägget var bäst idag! Så. Kul.

  Har man den kanalen kan man ju med rätta säga att det inte är något bra på tv. Är hela kanalen till för att legitimera den frasen, eller vad handlar det annars om? ;)

  Och vem är det som har kommit på en sådan här idé?? Frågorna bubblar ur mig...

  SvaraRadera
 2. Ja men eller hur!! Hur faaaan kommer man på en sådan idé. Det är tydligen ett samarbete med en restaurangkedja eller något i den stilen men ÄNDÅ. Kanske McDonalds han starta en kanal där man dygnet runt kan titta på en fritös.

  SvaraRadera
 3. Vad är tanken även om det är som reklam!? Att man ska gå och vara sugen på kyckling hela dagarna? Att ha på "kanalen" när man har främmat så att de ska bli sugna på kyckling, överge värdfamiljen som stått och lagat mat i flera timmar för att få i sig lite köpt kyckling istället?? Jag förstår inte...

  SvaraRadera
 4. Hahaha!!
  Jag undrar var gränsen går. En kanal där man tittar på spaghetti som kokas i all evighet? Bacon som steks dygnet runt?

  SvaraRadera
 5. Bacon-kanalen kommer bli fulländad när de har upptäckt lukt-tv:n tror jag :)

  Pasta som kokas, herregud, det låter tråkigare än att läsa telefonkatalogen ;)

  SvaraRadera